Zevk bana göre Sadece Cinselliktir

Zevk bana göre Sadece Cinselliktir

Merhaba ben Şule sizlere bahsetmeyi istediğim hayatımı İstanbul'da yetişmiş bir bayanım. 16 yaşımdan 21 yaşıma kadar İstanbul'da bulunarak kadınlığımın hakimiyetini çok hareketli geçirmiş. Eğlenmeyi seven dışarda gezmeyi ve farklı yerlere gitmeyi seven bir insan olarak kendimi özetleye bileceğim. Aslen Annem Giresun Babam Giresun gülcü göçmeni kökenimizden sonra ailemin İstanbul kadıköy şehrine tanışmasıdan sonra büyüyerek geliştiğim yerdeki heyecanı kendi kişiliğime yaşatmış bir bayan olarak devem ettiğim okul zamanlarım ve daha sonrasında ise İş hayatımda başka bir şehirde kendi ayaklarımın üzerinde durmam gerektiğini öğretti sonrasında buraya geleri yaklaşık 1 ay kadar olmuş Yeni şehrimin ve İş hayatımın temelini attıktan sonra hayatımda bir erkeği isteyerek siz beylere yazmaya başladığım bu mısralarımda.


Burada Olma sebebim;


Proje işleri il mimarlık işleri ile uğraşan bir bayan olduğumdan dolayı bu şehirde yeni hayata başladım fakat daha sonrasında yalnız başına geçmeyeceğini anladıktan sonra siz beylerden sadece birisini hayatımda bana dost hayatı yaşatacağı günleri istediğim artık olgun bireyler olarak baktığım hayatımda gece hayatı ve bir çok erkeği düşünerek ertesi güne uyanma zamanlarımı geride bırakmama rağmen bedenimin ve kişisel sevgili ihtiyacımı karşılayacak bir erkeğe artık hayatımda yer vermeyi düşünüyorum.


Bana göre erkek.


Erkek denildiğinde bakımlı ve bayanına hoş davranan. Muhabbeti ve davranışları ile bulunduğumuz ortama neşe katan bir beraberliğe hayatımda yer vermekteyim. 


Bayana ilgili sosyal hayatta etkin olan. 


Birlikte gezmeyi ve bir çok farklılığı bana sunacağını düşünen bir erkeği istiyorum.


Sizde bana uygunluğunuzda samsun escort sitesinde dost hayatını kendinize yaşata bilirsiniz. 


Bana uyumlu isen seninde;


Yorumunu bekliyorum. Mail adresin ve ya kendinden biraz bahset en geç 24 saat içinde geri dönüş yapayım.