Yalnızlıktan Sıkılmış Bayan Kendine Arkadaş Arıyor

Yalnızlıktan Sıkılmış Bayan Kendine Arkadaş Arıyor

Merhabalar arkadaşlar bahçeşehir de yani bir bayan olarak sizlere kendimi tanıtıp yeni arkadaşlıklar kurmak isteyen bayan olarak burada bulunuyorum. sizlere kısaca kendimden bahsedeyim. Ben istanbul bahçeşehir de yaşayan 24 yaşında 70 boyunda 49 kiloda seksi güzel albenisi olan oldukça hoş bir bayanım. 


Kendim hep sahte arkadaşlardan sıkılmış çıkar uğruna arkadaşlık yapanlardan sıkılmış bir insanım. Bu yüzden ilk olarak çıkar uğruna tanışmak isteyen lütfen blogumu terk etsin !!!


Ben varlıklı bir ailenin tek kızıyım. Ailemin başka bir çocuğu yok bana istediğim imkanı sağlayan her istediğimi yerine getiren mükemmel ötesi bir ailem var. Biraz şımarık yetişmiş olasam da nerde nasıl davranacağımı çok iyi bilen bir bayanım. Bu zamana kadar bir çok arkadaşım oldu ama olan arkadaşlarımın hepsinin sahte olduğunu geçte olsa anladım. Hepsi ya para için yada çıkar uğruna arkadaşlık yapanlardı. Çoğu maddi yönden arkadaşlık kuruyorlar bu yüzden artık bundan çok sııkıldım her durum da arkamda duracak kendimi gibi kültürlü ne istediğini bilen arkadaşlık kavramını gerekten bilen fedakar insanlar ile birlikte olmak istiyorum. Diğer insanların hiç iletişim kurmasına bile gerek yok. Ne kadar yakışıklı kaslı olursa olsun ama öyle olanların çoğunun içi çürümüş olduğunu ben artık anladım bu yüzden artık hiç bir koşulda dış görünüm ile yargılamadan her keze sıcak yaklaşıyorum. İnsanların bana tavırlarına göre şekil alıp kendimi korumaya alıyorum. Artık gerçekten sıkıldım beni anlamanızı temenni ediyorum. Sizler de beni gibi iseniz gerçekten gerçekten arkadaş olacağınıza inanıyorsanız blog sayfama yorum yapabilir ve mail adresinizi yazarsanız sizler ile konuşup dertleşmek isterim. Nargile çok severim sizlere bir nargile ısmarlaya bilirim. Yeterki kişilik oturmuş olsun gerisi hiç önemli değildir. Benim için kendinize bu konuda güveniyorsanız sizleri bekliyor olacağım.