Yalnızlıktan Sıkıldım

Yalnızlıktan Sıkıldım

Yalnızlıktan Sıkıldım!!!


Merhabaşar arkadaşlar ben istanbul bahçeşehire yeni taşınmış Şule 27 yaşında 165 boyunda 50 kiloda sarışın fit vücut hatlarına sahip güzel bir bayanım. Sizlere kendimi tanıtıp yeni arkadaşlıklar bulmak için burada bulunuyorum. Sizler de benim gibi arkadaş bulmak istiyorsanız güzel bir geleceğiiz olabilir. Sizlerden ricam yazımı iyi okuyup beni tam tanımanızdır. 


Ben daha önceki yaşamımı sakaryada geçirmiş bir bayanım. Sakar yada iç mimmar olarak çalışıyordum gayet geniş bir arkadaş çevrem vardı eğlenmeleri seven bir bayanım. Ama işimden dolayı istanbul bahçeşehire gelmek zorunda kaldım. Burada kendime göre arkadaşlıklar kurup güzel zamanlara sizler ile başlamak isteği içindeiyim. Hayatım boyunca hep eğlenmeden yana olan eğlenceleri seven bir bayanım. ama malasef yeni geldiğim bahçeşehir de o sıcaklığı bir türlü yaklayamadım. Ve bu siteye yazma kararı aldım. Buradan kendime mesliğini eline almış 30 lu yaşlarda yakışıklı beyler ile birliktelik yaşamak hayatınıza neşe katmak istiyorum. Sizleri memnun edebilecek bir bayanım. ama şunu da söylemek isterim ki ben bencil bir insanım her zaman kendi mutluluğum daha önemlidir. Bunuda bilmenizi istiyorum. 


Kendim kişisel bakımlarına özen gösteren temizlik konusunda hassas bir bayanım. Arkadaş olmak isteyen beylerinde bu tarzda olmasını istiyorum. İkimizde bir birimizin mutluluğunu düşünersek daha sağlıklı bir arkadaşlık kurabiliriz. 


 


Dediğim olan beyler kendine güvenen beylerin yorum bırakmalarını yorumda kendinizden bahsedip bana mail adresini atarsanız hemen sizlere döneceğim. Sizinle oturup sohbet edelim en azından bir birimizi tanımaya çalışalım aynı kafadaydak beraber yapacağımız elbet ortak yönelerimizi buluruz. Keyifli zamanlar hyaşarız.. Gerçekten yanlızlıktan sıkıldım artık eğlence ortamlarına katılmak istiyorum Sizin yanınıza yakışacağımdan emin olabilirsiniz. Önemli olan sizin benim yanıma yaköışacağınızdır. Kendinize güveniyorsanız sizi bekliyorum.