Vajina Hakkında Bilmediğiniz Neler Var

Vajina Hakkında Bilmediğiniz Neler Var

Kadın cinselliği en gelişmiş ülkelerde bile tabu kabul edilir ve bu sebeple söz konusu kadın cinselliği ve cinsel organları olunca konuşmak ayıp sayılır elbette gençler de öğrenmeleri gerekeni ya arkadaşlarından ya da yetişkin içerikli filmlerden hatta kendi kendilerine öğrenmeye çalışarak bazı hatalar yapabilirler. Kadın genital bölgesi sandığınız gibi sadece cinsel birlikteliğe ya da çocuk doğurmaya yaramaz.



Tıpkı diğer organ ve organ sistemleri gibi genital bölge de vücudun işleyişi ve rutin yaşantının devam etmesi için önemli görevlere sahiptir. Elbette en önemli işlevi olan bir bebek sahibi olmak ve bu bebeği yaklaşık kırk hafta gelişiminin tüm evrelerinde içinde tutmak ve doğum vakti geldiğinde yaklaşık bir santim olan bir kanaldan üç kilogramlık bebeğin geçişine izin verecek kadar esnemek gibi mucizevi görevlerinin yanında bir çok hormonun salgılanması görevini de üstlenir. Kadın sağlığı açısından yumurtalıkların sorunsuz çalışması çok önemlidir.



İstanbul Kadiköy escort bayanları ilişki konusunda yeterli olmadığında cinselliği de tam olarak bilememektedir. Bu cinselliği bilmiyor olması kendi cinsel organını tanımadığından da kaynaklanmaktadır. Sizler de birlikte olduğunuz bayanın ilişki içerisinde zevk alması için muhakkak onun cinsel organını iyi bilerek ona göre davranırsanız daha mutlu olacağınız ilişki olur.Kadın genital organları içinde en çok merak edilen ve genellikle kimsenin hiçbir şey bilmediği ama herkesin hakkında her şeyi bildiği ima ettiği organ vajinadır bu arada vajina aslında sadece uterus ve uterus boynuna tıbben verilen isimken halk arasında dış genital organların tamamına vajina denilir.



Bu sebeple vajinadan bahsederken tüm dış genital organlardan da bahsedebiliriz. Öncelikle kadın vücudunda en yoğun sinir ağına sahip olan bölge vajina ve klitoristir bu sebeple cinsel haz almak bu kısımlardan sağlanır bununla beraber ph derecesinin farkı ve hassasiyeti sebebi ile tüm vajinal bölge bir çok enfeksiyona ve yaralanmaya karşı çok açıktır, elbette vajinanın kolaylıkla yaralanmalara karşı kendini yenileyebilme özelliğinden bahsetmezsek olmaz. Bunun yanı sıra özellikle mantar enfeksiyonları vajinal bölgeyi en çok etkileyen hastalıkların başında gelir.