Tutkulu Öpücük Tipleri Nelerdir

Tutkulu Öpücük Tipleri Nelerdir

Aşık olduğunuz zaman sizlerde tutkulu bir şekilde birlikte olduğunuz kişiyi öpmek isteyeceksiniz. Tutkuyla öptüğünüz partnerinizi öperken bu öpücüklerin bir ismi olduğunu da biliyor musunuz Bazılarını ilk kez duyacakken, bazıları da sizlerin öpücük adını bilmediğiniz bu öpücükleri şunlardır.



Masum bir öpücük yapmaya ne dersiniz İstanbul escort partnerinizin burnuna ufacık bir öpücük kondurduğunuz zaman bu partnerinizin de sizin de çok hoşunuza gidecektir. Sizlerde yanağından öpmek yerine onun burnuna ufacık bir öpücük kondurmanız daha romantik olacaktır.



Samimi bir öpücük kondurmak isterseniz o zaman sizlerde en sık yapılan öpücüklerden bir tanesi olan yanağa öpücük kondurmalısınız. Bu yanağa konulan öpücük birçok insana karşı yapılmaktadır. Yanak yanağa dokunmak yerine partnerinizin yanağına öpücük kondurduğunuz zaman daha çok mutlu edecektir.



Ülkemizde büyük bir anlam taşınan alın öpücü genellikle nikah masasında duvağı kaldırılan gelinlerin alnına konulan öpücüktür. Bunun anlamı ise ömür boyunda gelinin hayatında olacağına, onu daima seveceğine ve sadakat ile bağlı olacağı şekilde bir anlamı vardır.



Özel günlerde ya da karşılaşıldığında sizden büyük olanların eline kondurulacak öpücük saygıyı ifade etmektedir. Genellikle bayramlarda ziyaret edilen büyüklerin eli öpülmektedir. Bu öpücük hem saygının hem de sevginin anlamı olmaktadır. El öpüldükten sonra alnına koyulması gerekmektedir.



Mis kokulu öpücük televizyonda çıkan ünlülerin bulduğu bir öpücük türüdür. Uzaklarda bulunan insanlara televizyon ekranında gönderilen öpücük olmaktadır. Genellikle erkeklerin tercih etmekte olduğu öpücüktür. Bir erkek bayanın elini öptüğünde bu öpücüğün büyük bir saygı duymakta olduğunu belirtmektedir. Genellikle elit erkekler tarafından yapılmaktadır. Ama bu öpücük sırasında kesinlikle el öpüldüğü zaman başına konulmayacaktır.



Küçük çocuklar düşme ya da çarpma sonucunda vücutlarında herhangi bir yer acıdığı zaman onu unutturmak için büyükler tarafından o acıyan yer öpülecektir. Bu öpücük sonrasında küçük çocuklara öpünce geçer denilecektir.



Klasik dudak öpücüğü sevgilinin dudağına kondurulan bir öpücüktür. Normal bir arkadaşa yapılmayacak olan ve birlikte olduğunuz partnerinizin dudaklarına kondurulan bu öpücük son derece önemlidir. Aşk ve tutku varsa bu öpücük partnerinizle sizin aranızda olacaktır