Son zamanlar da artan internet dolandırıcılığı

Son zamanlar da artan internet dolandırıcılığı

İnternet ortamında ki mutlu olacağınız zamanları sizlere eşlik ederek yaşatacak ve güzel olan dakikalar paylaşacak olduğunuzu düşündüğünüz insanların eğer ki internet ortamında karşınıza çıkacağını düşünüyorsanız biraz dikkatli olmanız gerekmektedir. Çünkü son zamanlarda internet dolandırıcılığı o kadar fazlalaşmaya başladı ki bu nedenle de insanların hayatı içerisinde internet kullanıyorken herhangi bir sorunla karşı karşıya kalmaması için internet kullanıcılarını uyarmak ve hiçbir sorun olmadan güzel anılar paylaşacak olduğunuz kişileri arıyorken maddi olarak dolandırılıp herhangi kötü bir anı yaşamak istemiyorsanız o zaman sizlere açıklayacak olduğumu bu yazımız içerisinde tabi ki mutlu anılar paylaşacak olduğunuz sahte kadınların Antalya escort bayan olarak kendilerini sizlere tanıtarak maddi olarak nasıl dolandırdıklarını açıklayacağız.



Bir insan eğer ki sizlere telefon konuşması sırasında mutlu edeceğini ve güzel anılar paylaşacak olduğunuzu belli ediyorsa insanların hayatınız içerisinde görmeden kimseye güvenmemeniz gerekmektedir. İnternet ortamı her ortam içerisinde güvenilir değildir. Ve ne yazık ki bazı insanlar internet ortamında dolandırılmaktadır. Bu kişiler kendisine internette arkadaş aramakta olan ve hayatına güzel anılar paylaşacak olduğunu düşündüğü kişiler tarafından maddi olarak dolandırılıyor. Sizlerin kendisini tercih ederek aramanız için oluşturduğu profiller ne yazık ki tamamen sahtedir. Bu kişiler hayatınız içerisinde olmasını düşünmeniz için profillerinde ilk olarak resimleri eklemektedir. Bu resimler hayatınıza alacağınızı düşündüğünüz kadınlara ait değildir. Daha çok farklı ülkelerde ki yabancı sitelere ait olan bu resimler sizin kandırmanız için kendilerine aitmiş gibi sitelere yüklenmektedir.



Aradığını zaman ise ses tonu cilveli ve bir o kadar etkili olan kişiler cep telefonuna cevap verecektir. Unutmayın ki hayatınız içerisinde internet ortamında bulacak olduğunuz kişiler sizlerin hayatınızda olarak özel zamanlarınız için refakat etmeniz adına aradığınız zaman bu kişiler tarafından şu şekilde dolandırılma riskiniz vardır. Telefon konuşması yaparak mutlu edeceğini ileriye süren kişiler hayatınıza anlam katacağı konusunda sizleri inandırmaktadır. Daha sonradan ise sizler randevu talep ettiğiniz zamanlarda ne yazık ki sizlere bu randevuyu vermeyecek ve sizlerden bankaya para yatırmanız sonucunda randevu vereceğini belli eden bir insanın dolandırıcı olduğunu bilmelisiniz.