Siteye giriş amacınızı unutmayın dolandırılmayın

Siteye giriş amacınızı unutmayın dolandırılmayın
Kötü ve art niyetli olan insanlar interneti günümüz de kendi amaçları için kullanmaktadır. Tabi ki interneti her insan kendi amacı doğrultusunda kullanır. Kimisi alış veriş yapmak için kullanırken kimi insan interneti tabi ki film izlemek ya da müzik dinlemek için de kullanabilir. Bazı insanlar da boş zamanlarının çok fazla olması sebebi ile bu tür kişiler kendilerine çok güzel zamanlar yaşattıracak olduğunu düşündüğü bir partnerinin olmasını istemesi kadar doğal bir durum olmadığından partner bulmak için kullanabilir. Unutmayın ki insanların bu partner bulmak için kullanmaya interneti başladıktan sonra bir takım dolandırıcıların da interneti fazlasıyla kullanması neticesinde kişiler artık interneti güvenilir bir platform olarak görmemeye başladılar.

İnsanlar hayatınız içerisinde yer alacak olan kişilerle birlikte olurken zaman geçirirken mutlu bir arkadaşlık yaşamak istediğiniz için sizler hayatınıza bir partner almak isteyeceksiniz. Bu partnerleri geçmiş yıllar içerisine çok farklı ortamlarda bulur ve hayatınıza alırdınız. Önceki yıllarda ya bir arkadaşınızın aracılığı ile ya da yol kenarında durarak eşlik edecek olduğu erkeği beklerlerdir. Günümüzde artık internet var ve yol kenarında beklemek tarihe karışmak üzere. İnsanlar artık Bursa escort yeni internet sitelerinden rahatlıkla bulabiliyor.

Bu siteler ilk kurulduğu zaman tabi ki güvenilir ortamlardı. Ama artık dolandırıcıların bu partner arama sitelerinde var boy göstermesi sonucunda çok sayıda kişinin dolandırılması ile sonuçlanan olaylar yaşanmaya başlandı. İnsanların sizleri dolandırması gibi bir kötü deneyim kazanmak ve sizler bu durumda kalmak istemiyorsanız internette tanıştığınız her insana güvenmemeli ve biraz şüpheli yaklaşmanızı tavsiye ederiz. Her zaman için tanıştığınız kişilerin gerek söylemekte olduğu cümleler, kendisini anlatması ya da bir takım istekleri de olabilir.

Özellikle de sanal dolandırıcılar daha çok internet ortamı içerisinde kendisine dolandıracak kişi aramaktadır. Bu kişilerin kendisini eşlik edecek olan partnermiş gibi tanıtarak güzel zamanlar geçirecek olduğuna sizleri inandırmak için birçok güzel ilginizi çekecek cümleler kuracaktır. Sizlerden banka hesabına bir miktar para yatırmanızı isteyen bir kişiye itibar etmeyin. Asla bu kişilere para gönderip o kişilerin sizleri dolandırması gibi bir durum yaşanmamalıdır.