Sevgilinize Bağımlı Mısınız

Sevgilinize Bağımlı Mısınız
Bazen ise bağlanan kişi kayıtsız bir ilişki içinde olabilir. Kendisini çevresinde ki her şeyden ve herkesten daha değerli görür. Ve ilişkisine gereken özeni göstermez bu bağlanma şekli aslında o kadar havalıyım ki ve o kadar mükemmelim ki benden daha iyisini bulmazsın demenin farklı bir yoludur. Rahat ve serbest bir ilişki yaşayabilirsiniz. Ama sahiplenilmek istiyorsanız bu tarz biri ile çok da mutlu olamayacağınız açık. Genellikle çocuklukları güvensiz ve sevgisi bir ortamda geçmiş hatta çocukluk yıllarında sevdikleri tarafından terk edilmiş ve travma yaşamış kişilerde görülen en tehlikeli bağlanma şekli ise saplantılı bağlanma şeklidir. Bu insanlar aileleri tarafında ya da çok yakınları tarafından öyle zarar görmüşlerdir ki hayatları boyunca tedavi olmazlar ise ciddi güven sorunları yaşarlar. Böyle bir insan size aşıksa hem sizi deli gibi sever hem de her an onu bırakıp kaçacakmışsınız gibi kışı kısıtlamaya çalışır.
Genellikle evlilik içinde üzerinden kapı kilitlenen ve soka bile çıkması engellenen kadınlar bu tarz adamlar ile birliktelerdir. Ya da kocasının konuştuğu iş arkadaşına bile nefret ile saldıran kadınlar bu tarz saplantılara sahiptirler. Başınıza gelebilecek en kötü şey güven sorunları olan biri ile birlikte olmaktır. Bu nedenle size fiziksel şiddet uygulayabileceğiniz düşündüğünüz ya da hayatınızı kısıtlayan biri ile birlikteyseniz ya onu tedavi olmaya ikna edin ya da hemen ondan uzaklaşın. Sevgi sadakat ve bağlanma ister. Ve her ilişki de saygı ve sadakat önemlidir fakat bazen farkında olmadan bize zarar verebilecek insanlar ile birlikte olabiliriz. Dikkatli olmakta ve risk almamakta fayda var.
Sevgi ve aşk çok güzel bir duyguyken birlikte olduğunuz Samsun bayan arkadaş eğer ki sizler de aşırı bir şekilde bağımlı olduysanız bu durum biraz rahatsızlık verici olacaktır. Bağımlılık hem sizlere hem de birlikte olduğunuz insana sadece zarar vermekle kalmayacaktır. Aynı zamanda da bu sizin çevrenizde olan insanlara da zarar verecektir. Bu sebeple de birlikte olduğunuz insana karşı asla bağımlı olmadan yaşamanız en mantıklısı olacaktır.