Sanal ortamda karşına çıka bilecek tehlikeler

Sanal ortamda karşına çıka bilecek tehlikeler

Biz tehlike dediğimizde aklınıza lütfen başka bir şey gelmesin yanı burada kimseyi gasp etmiyorlar yada öldürme planları içinde olmuyor zaten olay farklı değil burada olan insanların arayışları belli kendine uygun bir partneri bulup ihtiyacı olan şeyleri yaptırmak kesinlikle kastım seks kadını burada sadece demiyorum. Yemek toplantıları yada kafanız sıkıldı canınız bir kadın dolaşmak gezmek bir yerlerde eğlenmek istedi o zaman giriş yaptığınız bu tarz siteler ama dikkat etmeniz gereken bazı olaylar bunları sizlere aktarken şefaf bir şekilde yaklaşım yapıyorum. Yanı her ortamda kötü insanlar olabilir bu yüzden bunlar için ne yapmak lazım kurnaz olmak bilinç olmak gerekir bu tür sahte oyunlara düşmemek için hemen aklınıza gelecek şeyler bunlar olsun.

Birinci konu hiç bir İstanbul escort kadın dışardan kimseden para talep etmez ikinci görüşme yapmadan neden kimseye inanasınız ki sonuçta telefon karşında kim var kim yok bilmesin ki güven konuşu çok önemli telefonda sizleri etkileye için her türlü oyuna girerler. Aman bu olayda çok dikkat olun lütfen boş yere sizi kandırmasın yazık günah bu zor durumda hayat müceledesi veriyorsunuz. Eğlenmek isticeksiniz sonra husran biticek ona üzülüceksin kandırıldığına yoksa giden paramız mı o yüzden diyorum görüşmeden asla kimseye iyilik yapmayın gelsin yanına yüz yüze gör ondan sonra iyilik yaparsın onunda bir istek içinde olursa sakın inanmayın bizim sitemizde varsa bize bildirin.

Bize lütfen bir şey olmaz bir kere bendi kandırıldım bir daha düşmem bu oyuna demeyin eğer siz göz perde yaparsanız. Kötü insanlar daha fazla insanları kandırcak onlara izin vermemek için ne yapmak lazım duyarlı olmak lazım bu konularda neyse burada blok son veriyorum umarım size yardımcı olmusumdur. İyi eğlenceler dilerim.