Sakallı Erkeklerin Başına Gelenler

Sakallı Erkeklerin Başına Gelenler
Önceki yıllarda bilindiği gibi birçok erkek hayatında sinek kaydı tıraş olurdu. Son yıllarda ise erkeklerde bir sakal modası olmaya başladı. Bu sakal modasının olmasından dolayı da birçok genç erkek sakallarını uzatarak ilgi çekmeye Anadolu yakası escort ve karizma olduğundan sakal uzatmaya başladılar. Çoğu erkeğe göre hayatlarında birçok insan kendilerinin daha karizmatik olduğunu ve kadınlar tarafından daha çok beğenilmesinden ötürü sakal bırakmaktadır.

Eskiden sakallı olan erkekler ilgi çekmez ve sürekli olarak tıraşlı olan erkekler daha çok beğenilirken şimdilerde ise sakalı olmayan bir erkek ilgi çekici olarak görülmemektedir. Sizlerde eğer hayatınız içerisinde sakal bırakıyorsanız o halde sakallı olan erkeklerin hepsinin yaşadığı bazı durumları da yazalım istedik. İlk kez sakal bırakan bir erkek hayatında sürekli sıkıntı yaşayacaktır. Özellikle de sakalların uzamaya başladığı zaman kaşındırmaya başlayacaktır. Bu kaşınma nedeniyle de sıkıntı yaşayacaktır. Sürekli olarak deli gibi kaşınan sakalların bir an önce kurtulmak isteyecektir. Ama sakala alıştığı zaman da tabi ki alışacaktır.

Erkekler sakallı olduğu zaman daha karizmatik hissedecektir. Erkeklerin hayatı içerisinde yaşadıkları birçok detaya gelirsek de şu şekilde açıklamak daha iyi olur. Her zaman daha zeki ve karizmatik olarak görülecektir. Tabi ki tam tersi olarak da bazı insanlar tarafından anılacaktır. Kendisinin sürekli olarak tembel ve bu nedenle de üşenmesinden ötürü sakallarını kesmediği düşüncesi de olacaktır. Sakallarınıza alışana kadar sıkıntı yaşayacaksınız ve sakallarınıza alıştıktan sonrada sıkıntılarınız bazı şekilde devam edecektir. Sigara içiyorsanız sakallarınız bir süre sonra sarı renge dönüşecektir. Yediğiniz ya da içtiğiniz herhangi bir gıda sakalarınıza bulaşacaktır.

Fark etmediğiniz zaman ise kötü bir görünüm olacaktır. Herhangi bir nedenden ötürü sizlerde sakallarınızı kesmek zorunda kaldığınız zaman aynada gördüğünüz insanı tanımayacaksınız Aynı şekilde sizin sakallı halinize alışık olan insanlarda karşınıza çıktığı zaman tanımayacaktır. Özellikle de sürekli olarak sakal tıraşı olmak zorunda kalacak insanların kıskanması ile karşı karşıya kalacaksınız. Erkekler hayatı içerisinde iş nedeniyle ya da başka nedenlerden ötürü sakallarını sürekli olarak kesmek zorundadır. Bu insanlar bıktığından sizin gibi olmak isteyecektir.