Partner Arıyorum

Partner Arıyorum

Merhabalar ben 24 yaşında kendi işinde çalışan ve parasını gayet iyi kazanan bir bilişim uzmanı müdürüyüm. Bir bayan olarak hayatımdan çok sıkıldığımı sizlere anlatmak istedim artık bunaldım ve kendime arık istediğim zaman seks yapabileceğim gezip dolaşabileceğim sadece ama sadece benim istediğim zaman görüşebileceğim bir partner arıyorum kendime. Benimle herşeyini paylaşabilecek ve bana sırdaş olarak sırlarımızı paylaşabileceğimiz yakışıklı bir beyfendi arıyorum.


Artık kendime öz güvenim kalmadı çoğu erkekle görüştüm ama hiç kimse benim istediğim gibi olamadı. Bu yüzden bu değerli ve özel sitede kendime özel beyfendileri bulmak için yardım istiyorum sizlerden. Ben kendine bakan sarışın bakımlarımı zamanında yaptırarak her zaman düzenli ve tertipli bir bayan olarak tamamen doğal sarışın ve esmer güzelliğim ile bulacağım partneriminde yanına yakışacağıma inanıyorum.


Yoksa kendime bu kadar güvenip sizlere bunu söylemezdim. Benim vücudum oldukça seksi ve dışardan bakıldığı zaman herkesin beraber olmak isteyeceği ve hayalinde ki bir bayanım. Ben hayatıma bu zaman kadar 3 kişiyle beraber oldum hepside benimle yattıktan sonra işini gördükten sonra görüşmeyi kestiler. Ben ayrıca evcilleştirilmemiş bir seks aşığıyım.


Bana bu konuda katlanabilcek ve her istediğim zaman işini gücünü bırakarak benimle seks yapmak isteyen birini istiyorum. Beraber yemek yapıp eğlenerek ama bana ve ben ona hiç bir konuda karışmayacak bir sevgili gibi değil dost hayatı gibi isterse ona maddi manevi her konuda da yardımcı olabilirim. Ama benim bu seks zevkimi dindirebilcek birini aramaktan çok sıkıldım ve yoruldum artık bende buraya yazma gereği duydum en sonunda umarım buna bir cevap verirsiniz sizlerin yorumlarınızı bekliyorum ve ona göre telefon numaramı paylaşacağım. Dinlediğiniz için teşekkür eder ve iyi günler dilerim.