Öpülmesinden hoşlanılan en hassas yerler

Öpülmesinden hoşlanılan en hassas yerler
İnsanların vücudunda bazı bölgeler vardır ve bunlara dokunulması, okşanması ya da öpülmesi sonucunda insanların çok zevk almasıyla sonuçlanır. Şunu da belirtmemiz gerekmektedir. Bazı insanlar boyunları öpüldüğü zaman daha çok etkilenecekken, bazı insanlar göğüslerinden daha çok etkilenerek tahrik olacaktır. Göğüslerinden tahrik olan bir insan, boynundan öpülünce o kadar tahrik olmaz. İşte en çok hoşlanılan o bölgeler. Hem erkekler hem de kadınlar boyunlarından çok etkilenirler. Boyunlarına dokunulması ve öpülmesi sonucunda, zevk alır ve mutlu olurlar. Birçok insan boyunlarından öpüldüğü zaman kendinden geçer, nefes alış verişleri hızlanır. İnsanlar çoğunlukla boyunlarının öpülmesini isterler.
Çoğu insanın kulak memesinden aşırı etkilendiğini biliyor musunuz Seks öncesi partnerinizin kulak memesini öper ya da dilinizle oynamaya başlarsanız onu tahrik etmeyi başarmış olacaksınız. Tabi şunu da etkilemek istiyoruz, artık hem erkekler hem de kadınlar küpe taktığı için, küpeli bir kulak memesini öpmek pek tercih edilmiyor.
En çok kadınların göğüslerinden tahrik olduğunu biliyor musunuz Meme uçlarının öpülmesi ve okşanması kadınların çok hoşuna gitmektedir. Bazı erkeklerde göğüslerinden çok etkilenmektedir. Genel olarak bütün kadınlar uzun uzun göğüslerinin öpülmesinden, bazen hafifçe ısırılmasından tahrik olacaktır. Sizlerde ön sevişme sırasında göğüslerle az ilgilenmemenizi tavsiye ederiz. Karın bölgesinden ve göbek deliğinden birçok insanın tahrik olduğunu biliyor musunuz Birçoğu insan sevişme sırasında partnerinin karın bölgesinden hoşlanacağını aklına bile getirmez. İşte sizlere bir bilgi sevgilinizin göbeğini öpün. Tabi partneriniz gıdıklanıyorsa karın bölgesini es geçmelisiniz.
Kadınların narin ellerini öptüğünüz zaman onları sıkı sıkı tuttuğunuz zaman bu onların çok hoşuna gidecektir. Ayrıca bazı kadınların ayaklarından da hoşlandığı bilinmektedir.
Bizden söylemesi.
Sırtın üst ve alt bölgesinin öpülmesinin verdiği hazzı başka hiçbir bölgesinden alamayan birçok insan vardır. Özellikle erkeklerin sırt bölgesinden çok etkilendiği bilinmektedir. Sırtına dokunmak ve öpmek çok hoşlarına gidecektir. Dudaklar, sinir uçlarının bulunduğu dudakların öpülmesi her insanın hoşuna gidecektir. Sizlerde onu yanaklarından öpmek yerine dudaklarından öpmelisiniz. Hem de küçük masum bir öpücük değil, onu uzun uzun öperek hoşuna gitmesini sağlayınız.
Bu sıcak yaz aksamların en güzel hediyesi olarak Antalya Escort kızları olduğunu belirtmek isteriz. Burada partner size yatak eşliğinde çok özel dakikalar yaşatıyor sizde kedinize uygun kadın bulmak için sitemize ziyaret etmeyi unutmayın iyi eglenceler