Mutlu bir evliliğe nasıl sahip olabilirsiniz

Mutlu bir evliliğe nasıl sahip olabilirsiniz
Her insan evlendiğinde ilişkisinin hem kendisini hem de evlendiği insanın çok mutlu olmasını ister. Ama bazen durum ya kendinden ötürü sebeplerden dolayı ya da eşinden dolayı bu mutlu olan evlilik bozulacaktır. Eşinizle birlikte asla mutsuz olacağınız bir evlilik yaşamak istemeyeceksiniz. Sizler bu yazımızı hem kendiniz hem de partnerinize okutmanız durumunda, sizlerde mutlu bir evliliğe sahip olabilirsiniz. Öncelikle aranızdaki saygının bitmesine asla izin vermeyin. Her ne olursa olsun her zaman aranızda yer alan saygıyı korumanız gerekiyor. Birbirinizde hiç hoşlanmadığınız ya da beğenmediğiniz kusurlar olabilir. Bunu eşinize insanların yanında asla söylemeyin. Bir insanın yanında eşinizin kusurlarını ona söylemeniz onu eleştirme demek olmayacak, onu aşağılıyor izlenimi verecektir. Aileniz ya da çocuklarınız bile olsa eşinizi asla kimsenin yanında eleştirmemelisiniz. Ayrıca sizler baş başa olduğunuzda onun bu hoşlanmadığınız kusurlarını belirtirken mutlaka tatlı bir dil kullanmanız gerekmektedir.  Her insanın iyi ve kötü olan huyları ve yönleri vardır. Siz nasıl ki eşinizin bazı yönlerinden memnun değilseniz, sizin de memnun olmadığı bazı yönleriniz olabilir. Onu olduğu gibi kabul etmeniz gerekiyor. Bir insanı değiştirmeye çalışmak onu sevmediğiniz ve istediğiniz insan kılığına sokmaya çalıştığınıza işaret edecek olduğundan sizler asla bu gibi bir davranışta bulunmayın. Onunla arkadaş mısınız İyi bir evlilik için her zaman arkadaş olmanız şarttır.

Sizler mutluluğun formülünün evlilik içerisinde arkadaşlık kurabilen insanların yakaladığını biliyor musunuz Bu yüzden mutlaka evliliğinizde eşiniz en yakın arkadaşınız olmalı ve sizlere anlattığı her şeyi iyi dinlemeli ve hayatınızda olan her şeyi ona anlatmanız gerekmektedir. Eşinizin isteklerine her zaman için önem verin. Bu sadece cinsellik içerisinde değil, işe kesinlikle Ataköy escort
aynı zamanda onun her türlü isteğine de önem vermelisiniz. Gitmek istediği bir yer mi var ya da sizden akşam yemeğinde özel bir şey mi istiyor, çok sevdiği ayakkabıyı satın almak mı istiyor Bu tarz isteklerini kesinlikle göz ardı etmeyin ve mutlaka onu önemsediğinizi hissettirdiğiniz zaman sizler daha mutlu ve daha huzurlu bir evliliğiniz olacaktır.