Marisa Miller

Marisa Miller
Kaliforniya’nın SantaCruz kentinde 1978 senesinde dünyaya geldi. Anne ve babasının nikahsız birlikteliğinden doğan bir bebek olarak dünyaya gelmiştir. Kendisi dünyaya geldikten kısa bir süre sonra yollarını ayırması sonucunda annesi ile büyümüştür. Çocukluğundan bu yana maddi sorunlarının olması ve babasının destek vermemesi yüzünden maddi imkansızlıklarla büyümüş olan ama anne sevgisini fazlasıyla tatmış bir mankendir.

İş bulmakta zorlanan annesinin bir arkadaşının kızının güzelliğinden ötürü bir ajansa kaydettirdiler. Ve çocuk yaşta bir yandan okurken, diğer yandan da çalışmaya başladı. Okul hayatında her ne kadar başarı elde edemeyip üniversite okumamış olsa bile iş hayatında çok büyük başarılar elde etti. Daha sonraki yıllarda hayatında çocukluğunu yaşamadığını ama annesi ile çok mutlu bir hayat sürdüğünü de belirtmiştir.

173 boyunda ve 50 kilo gram ağırlığında beyaz bir ten ve sarı uzun saçları olan mankenin ela gözleri bulunmaktadır. Vücut hatlarının çok güzel olması ve güler yüzü ile tanınmıştır. Kendisi mankenlik olarak birçok ajansa kayıt olmuş ama sonunda yer yüzünün en güzel 10 kadınından biri olarak anketlerde yerini aldı. Özellikle erkeklerin ilgisini çekmeyi başarmıştır. Gerek ABD gerek farklı ülkelerde birçok alanda kendisi baş gösterdi. 30dan fazla ülkede çalışmalar yapan ve podyumda yürüdüğü zaman hayran gözlerle bakılmasına neden olan fiziği duruşu ve güzelliği sayesinde üne kavuştu. Cartel Management ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. Fakat artık eskisi kadar yoğun olarak çalışmıyor ve sadece istediği işleri almaktadır.

Uzun yıllar boyunca iç çamaşır firmaları ile anlaşarak Beylikdüzü Escort defilelere çıkmıştır. Ayrıca kendisi birçok Show programında da bulunmuştur. Ama kameraların önünde bulunmaktan asla hoşlanmaması nedeniyle kendisine getirilen film ya da dizilerden uzak durmaktadır.

Aşk hayatında tam olarak aradığını bulamadı. İlk olarak Jim Miller ile büyük bir aşkla evlendi. Ama bu evlilikleri 2 yıl sürdü. Daha sonra GriffinGuess ile 2006 senesinde evlendi. 10 senedir evli olan çift medyadan uzakta bir hayat sürmektedir. Victoria'sSecret mankeni olarak uzun yıllar çalıştı. Victoria'sSecret emekliye ayrılmış olan manken, hayatında hep başarı elde etmiştir