Kıskançlığı azaltmak için öneriler

Kıskançlığı azaltmak için öneriler
Her insan sevdiği ve değer verdiği her şeyi kıskanacaktır. Bu kıskanma sadece aşık olduğu insana karşı değildir. Dostlarına, ailesine ya da kendisine ait olan herhangi bir eşyaya bile kıskanma duygusu oluşabilir. Bu duygunun oluşmasının nedenleri arasında sahiplenmek duygusu başta gelmektedir. Sizlerde sahiplenmiş olduğunuz herhangi bir nesneyi ya da insanı kıskanabilirsiniz. Ama bunun boyutunu çok iyi ayarlamanız gerekiyor. Eğer sizler ipin ucunu kaçırıyor ve kıskanmanın boyutunu bir türlü tutturamıyorsanız o zaman bu yazımızı mutlaka okuyun. Çünkü kıskanmayı duygunuzu nasıl azaltacağınızı bu yazımız içerisinde bulacaksınız.

Her insan dünyaya tek gelir. Tabi ki sizlerin bir ikiziniz yoksa. Ama ikiziniz varsa da aynı anda doldurmazsınız. Bu yüzden sizler her zaman için tek başınıza olduğunuzu düşünmeniz gerekmektedir. Kendi ayaklarınızın üzerinde durduğunuzu ve o insan olmadan da hayatınıza devam edebilecek olduğunuzu kabullenmelisiniz. Ona hayatınız içerisinde bir ihtiyacınızın olmadığını düşünürseniz, bu duygunuzdan da daha kolay kurtulmanız mümkün olacaktır. Onu neyden daha çok kıskanıyorsun Arkadaşlarından, ailesinden ya da işinden mi kıskanıyorsun Bu kıskançlığınızın üzerine gitmelisiniz. Empati kurmanız gerekmektedir. Bu kıskanmanın ona güvenmediğinizden kaynaklanıyorsa, ona güvenmenin yollarını bulmanız gerekiyor. Ve sizler em pati kurmaya çalışmalısınız. Bu em patinin mutlaka, onu kendi yerinize koymalısınız ve siz kısıtlarsanız ne hissedeceksiniz sorusunu kendinize sorup, cevabını kendinize vererek daha kolay bir şekilde sizlerde kıskanma duygunuzun azalmasını sağlayabilirsiniz.

İşi nedeniyle ya da müsait olmadığından telefonunuza cevap veremiyorsa, bunu sorun haline getirmeyin. Bir süre sonra sizlerin çağrınızı gördüğü zaman mutlaka size dönecektir. Döndüğü zaman ona kızmayın ya da kavga çıkaracak nedenler üretmeyin. Bu hareketlerinizin onun sizden soğumasına neden olacaktır. ankara escort ücretleri
kızlar onları aldatmayıp onun güvenini asla boşa çıkarmayın. Sizin aldatmanız ya da sizlerin bir yalanınızı onun size güvenini sarsacak olduğundan, asla yanlış bir hareketinizin olmaması gerekiyor. Aksi takdirde bir kere güven sarsıldığında, sizlere karşı o da hatalı davranışları olacak ve sizin onu daha çok kıskanmanız neden olacaktır. Unutmayın ki her şeyin başı güvendir. Birlikte olduğunuz insana karşı güven duymaya başladığınız zaman bu kıskançlık duygunuz azalacaktır.