Kadınların erkeklere istemedikleri nelerdir

Kadınların erkeklere istemedikleri nelerdir
Bir kadını kendinize hayran bırakmak istiyorsanız ve onunla iyi zamanlar geçirmek istiyorsanız kadınları çok iyi anlamanız gerekmektedir. Bütün kadınlar diyerek genelleme yapmak istemiyoruz. Ama çoğu kadınların erkeklerde istemediği bazı davranışları olmaktadır. Aynı şekilde erkeklerde dış görünüşlerinde de hoşlanmadıkları durumlar vardır. İlk karşılaştığınız insan sizin içinizi hemen anlamayacak ve sizi dış görünüşünüzle tanımaya başlayacaktır. Bu yazımız okuduğunuz zaman kadınların hakkında daha net bilgiye varacaksınız.

Kadınların ilk olarak erkeklerde dış görünüşe bakarken ellere dikkat etmektedir. Tabi ki manikürü olan bir el istemezler. Ama tırnaklarının kısalığına ve temizliğine çok dikkat ederler. Gün içerisinde birçok yerle temas eden ellerinizi sık sık yıkamalı ve tırnaklarınızı da uzadığı zaman kesmeniz gerekiyor. Bu sayede içerisine kir dolarak sizin kirli olduğunuzu anlamalarına neden olmaz. Diş temizliğinin bir kadın için ne kadar önemli olduğunu biliyor musunuz Güldüğünüz zaman sapsarı olan dişler sizin için pek olumlu bir düşüncenin karşınızda olan insanda oluşmasına neden olmayacaktır. Bu yüzden diş temizliğinize çok önem vermeniz gerekmektedir.

Özellikle yaz günlerinde erkekler metabolizma olarak daha çok terlemektedir. Ten kokusu çok önemli olduğundan, whatsapp escort ankara kötü ter kokusu ile karşılaşan kadınların sizin hakkınızda pek olumlu bir düşüncesi olmayacağını da bilmeniz gerekmektedir. Her gün duş almalı ve ter kokunuzu yok edecek kokular kullanmanız gerekmektedir.

Son yıllarda sakalsız erkek susamsız simide benzer diye bir söz dolaşmaktadır. Erkeklerin sakallı olmasını kadınlar istiyor ama bunu abartıya kaçmayın. Ve sakal bıraktığınız zaman yanağınızın üst bölümünde olan tüyleri almayı asla ihmal etmemeniz gerekmektedir.

Ense tıraşına kadınlar çok dikkat etmektedir. Ense tıraşı düzgün olması bir bayanın hemen dikkatini çekecektir. Bu yüzden de bir erkeğin 10 günde bir ense tıraşı olması gerekmektedir.

Erkekler yaratılış gereği kadınlardan daha tüylü olmaktadır. Erkeklerin aşırı tüylü olması kadınların hoşuna gittiğini düşünüyorsanız tabi ki yanılıyorsunuz. Özellikle de göğüs bölümünde bulunan ve boğazından çıkan bu tüyler kadınların sizden uzaklaşmasına neden olacaktır.
Erkekliğin çoğunun kullandığı aksesuar olan tesbih birçok kadına aşırı itici gelmektedir.