İnsanları Duygularını Önemsemeyen Dolandırıcılar

İnsanları Duygularını Önemsemeyen Dolandırıcılar

İnsanların duygularını önemsemeyen dolandırıcıların tuzağına düşmek istemiyorsanız sizler hayatınız içerisinde bir sorun yaşamak ve mutsuz bir anınızın internet ortamı içerisinde olmasını istemiyorsanız o zaman dikkat edin. Çünkü her geçen gün internet dolandırıcılarının oyununa gelerek bu kişilere kendi rızası ile para gönderen insanların sayısı bir hayli fazla olmaktadır. Hayatınızda sorun olmadan interneti tabi ki sizler de faydalı amaçlar için kullanmanız her zaman sizlerin elinizdedir. İnternete baktığımız zaman arkadaşlık temelinde oluşan sitelerin milyonlarca olduğunu söyleyebiliriz. Bu internet siteleri her zaman için hayatınızı kolaylaştırmayacaktır. Bazı şansız olan kişilerin yaşadığı gibi kötü deneyimler de yaşamanız mümkün olabilir. Böyle kötü bir deneyim geçirmemeniz için İzmir Escort Bayan sitelerinde oluşturulan o sahtekarların açmış olduğu profillere her zaman dikkat etmeniz gerekmektedir.



Gerçek hayatınızda olan yıllardır tanıdığınız insanlara bile bu yüz yıl içerisinde güvenemiyorken sizler hiç karşılaşmadığınız adresini bilmediğiniz hatta o insanı yolda görseniz tanımayacaksınız. Ama bu insana güvenerek onun talep etmiş olduğu ücret sizlerin zaaflarınız sonucunda demeniz halinde bu kişilerin oyununa geldiğinizi bir daha o kişiyi arayıp ulaşamadığınız zaman anlayacaksınız. Bu tür durumlarda sizlere tavsiyemiz interneti eskisi gibi güvenilir bir hale getirmek için mutlaka o kişilerin hakkında şikayetçi olmalısınız. Sizler şikayetçi olmadığınız zamanlarda daha da çoğalarak bu insanlar her geçen gün arkadaşlık sitelerine ve partnerleri bulacak olduğunuz diğer sitelere sahte profil açarak sizlerin karşınıza çıkacaktır. İnternet ortamında ki insanlardan uzak durmanız en iyisi olacaktır.



Artık insanlara güvenilmeyeceğini özellikle de internet ortamında sizlerin tanıdığınız bir insana nasıl güvenerek o kişinin sizlere güzel anı paylaştırmak için para göndermesini kabul edersiniz buna bir türlü aklımız ermiyor. Sizler asla bu tür bir oyun karşısında kimseye para göndermeyin. Gerçekten sizlere refakat ederek güzel bir ortam içerisinde güzel bir eğlenceli gün geçirmenizi sağlayacak kişi sizlerden para talep etmeyecektir. Sizlerden para talebinde olan kişilerin sahtekar olduğunu ve dolandırıcı olduğunu bilmelisiniz. Ve bu tür bir kişiyle karşılaşınca olurda para yolladıysanız hemen şikayetçi olun hakkınızı arayın ve bu kişilerin sonu bu şikayetleriniz sonunda gelecektir.