Gönlünü güzel kadınları arıyorsan doğru adrestesin

Gönlünü güzel kadınları arıyorsan doğru adrestesin

Yanı kimseye yalan söylemek gerekir diye düşüyorum çünkü insan kazanmak kaybetmek daha zor olduğunu biliyorum biz bu siteye giren herkesi kazanmak istiyorum kötü bir izlenim bırakmak istiyoruz. Kimsenin üstünde bu yüzden bu adres girdin mi kötü bir şey olduğunda nasıl şikayet etmesini biliyorsan mutlu tatlı bir kadınla tanıştığında onun hakkında bir kaç söz yazın. Eğer gerçekten istediğiniz her arzuları size bir kadın yaşatıyor o zaman onun gözüne girmek için yanında ikeyken gönlü güzel olsun diye canım ben seni papim.net üzerinden gördüm. Sen benim yanındasın hemen çıkarım hakkında bir kaç söz yazım kadın yanında ya iki güzel kelime yazdığınız zaman kadınlar tavan eder arkadaş bir kadının öz güveni vericeksin bu saaten sonra biz size öğretelim size bu dünya kazan sağlayan her zaman erdemliktir.



Kadına kibar ol kadını sev okşa ne yapmak istiyorsan yap bu bizim ilgilendemez sizin hayatınız sonuçta ama kalite ol kızların yanında kadınlar kuğ erkekleri daha çok severler. Gece kötü etmesini istemiyorsan nazik olun derim ben size kadın bir güldür asla koparılmaz bir şekilde onlara eğer sağlam suluma dünya güzeller olur sizin karşınızda onları seks objesi olarak görmeyin lütfen onlar bile köle değil onlara hayatınızda siz nasılsınız. Onları öyle görün hayat eşit değil mi sen ne kadar lazımsın bir kadın lazım bu dünyaya onlarsız bir hayat mı asla kimse düşünemez düşünseniz kadınlar erkekler birbirini sikmek ister mi bu yüzden özene bözenen bu karıların kıymeti bilmek gerekir onlara kırıcı değil lan git gel diye değil aşkım bebeğim iltifaylar kazancaksınız.



Onları düşüncelerinde sadece bu olması lazım bu adam benim kıymeti biliyor bak değer veriyor beni İstanbul escort olarak görmüyor bu düşünce eğer onlara tattırsanız sizler ile müşteri olarak görmezler sevgili tadına döner herkes bakmayın sağa sola biz en doğru neyse onları sunuyoruz misafirlerimize takmak takmamak sizin bu konuda her zaman saygı duyarım ama ben yine bunu yaparsanız. Sizin için daha iyi da aklı başında insanlar dikkat alır ama yok bu sözler beni kesmez düşünce yalnış diye aklında geçiren adam olur kusura bakmayın ama siz benim gözümde 2 kuruş değer bitsem size ancak 1 kuruş alırlar bu insanlardır. Yalan olmadan açıkça size uyarımı yaptım gerisi sizde artık sevgilerim canlarım....