Erken boşalma hakkında her şey

Erken boşalma hakkında her şey
Her üç erkekten bir tanesinde bu sorunun olduğunu biliyor musunuz Uzmanlar tarafından cinsel uyum yaşayan insanlarda da görülebileceği gibi, cinsel uyumsuzluk yaşayan çiftlerde daha çok görüldüğü bilinmektedir. Karşısında olan kişiyi çok arzularken bir anda bu durumda arzularını kontrol edemeyip daha erkenden boşalması bir sorun olmaktadır. Özellikle de ön sevişme sırasında penisin vajina ile birleşmesi gerçekleşmeden oluşacaktır. Bu durumda kendisini tutamadığından dolayı olduğu söylenmektedir. Daha çok 25 yaşın altında olan erkeklerde görülmektedir. Cinsel deneyim konusunda ilk kez ilişki yaşayacak erkeklerde daha sık görülmektedir. Orgazm beyinle bağlantılı olduğundan büyük bir heyecan yaşayan erkeklerde daha sık görülmektedir.
Erken boşalma yaşayan bir erkek bu durumu büyük bir utanç olarak adlandıracaktır. Ve kendisinden utanacaktır. Bunu bir sorun olarak göreceğinden, partnerine ikinci bir ilişkiye girme konusunda ısrarcı olacaktır. Sürekli olarak bu durumu yaşayan kişide ise cinsel isteksizliğin olmasına neden olacaktır. Büyük bir hayal kırıklığı yaşayacak olduğundan ve birlikte olduğu kadına mahcup olmasından dolayı büyük bir sorun olacaktır. Bu durumu yaşayan erkeklerin çoğu kendi gururuna yediremediğinden, tedaviye de yanaşmazlar. Birlikte olduğu partnerinin daha istekli olduğu zaman görüldüğü bilinmektedir. Çok fazla mastürbasyon yapan ve birlikte olduğu kişiye karşı büyük bir duygu yoğunluğu yaşamayan erkeklerde de görülmektedir. Yaşanan herhangi bir ruhsal rahatsızlığında neden olduğu bilinmektedir. Erken boşalan erkeklerde yapılan bir araştırmada onların Ankara Escort her konuda çok hızlı davranışlar sergiledikleri görülmüştür. Çok hızlı araba kullanma, hızlı yemek yeme, çok çabuk sinirlenme ailesinde olan insanlarla sürekli olarak sorunlar yaşaması gibi birçok olumsuzluklar hayatlarında vardır.
Bu sorunu yaşayan erkeklerin çoğunun eğitim düzeyi yüksek olan insanlardır. Ve çok baskıcı bir ailede yetiştikleri de bilinmektedir. Bu durumu bir kere yaşadığı zaman, sürekli olarak yaşayacak olduğundan korkmasından dolayı her ilişkiye girerken aklında bu olacağından ve bu duyguyu üzerinden atmakta zorluk çekeceğinden, sık sık karşılaşabilecektir. Psikolojik olarak tedavi edilmesi gerekmektedir. Bazı hastaların fiziksel olarak da muayene edilmeleri gerekmektedir. Kısa süre içerisinde tedavi edilebilir. Fakat kişinin ilerleyen süreçlerde tekrar edebilir