Erkeklerin İlgisini Nasıl Çekebilirsiniz

Erkeklerin İlgisini Nasıl Çekebilirsiniz

Hoşlandığınız ve birlikte olma hayalini kurduğunuz bir erkek var ve sizlere bakmıyorsa onu nasıl elde edeceğinizi bilmiyorsanız biraz ilgisini çekecek davranışlarınız olmalıdır. Yoksa sadece onu hayal etmekle yetineceğinizi unutmamalısınız. Tabi ki bu hoşlandığınız erkeğin eğer ki hayatında bir bayan yoksa o zaman sizler elinizi çabuk tutmalı ve onu başka Bahceşehir escort Bayana kaptırmamak için hemen harekete geçmeniz gerekmektedir. Çok istiyorsunuz ve ne yapacağınızı bilmiyorsanız işte sizlere bazı ip uçlarını vereceğiz. Günümüzde artık her insan sosyal medya kullanmaktadır. Onun sosyal medya hesabından takip ederek nelerin ilgi alanı olduğunu öğrenmelisiniz.



Bu sayede ilgi alanlarını bilerek daha kolay iletişim kurabilirsiniz. Aynı arkadaş ortamı içerisinde sık sık görüşmelisiniz. Ve tabi ki birlikte olacağınız baş başa zaman geçireceğiniz çok kısa süre bile olsa zaman yaratmalısınız. Bakışlarınızı bir erkekten kaçırmayın. Her zaman için kalbin aynası olan gözlerin bir erkeğin kabine gitmek için delici bakışlar kullanarak sizler de onu kendinize hayran bırakabilirsiniz. Burada önemli olan tabi ki ona normal bir insan gibi bakmamalı ve daha aşık olduğunuzu ifade edecek bakışlarla duygularınızı anlatmalısınız.Onun hoşuna gidecek olan küçük hediyeler almalısınız. Büyük ve pahalı hediyeler almaktan her zaman kaçınmalısınız.



Ve tabi ki erkeğin kalbine giden yolun midesinden geçtiğini de bilerek güzel kekler yaparak ikram edebilirsiniz. Ve doğal olması, sosyal medya ünlüleri gibi olmaya çalışarak, aşırı dekolteli kıyafetler giyerek ya da ilgi çekmek için bulunduğu ortamda sürekli taşkın davranışlarda bulunarak bir erkeğin ilgisini yanlış anlamda çekersiniz. Önemli olan öncelikle ilgisini çekmek istediğiniz erkeğin saygısını kazanmak ve bu da ancak doğal olarak ve gerçek karakterinizden ödün vermeden olur. Ne olursa olsun bir erkeğin ilgi alanına girmek için öncelikle sizin onunla gerçekten ilgilenmeniz gerekir. Hangi kadın olursa olsun yeter ki yeterince ilgilensin görüş alanına giremeyeceği erkek yoktur. Kadınlar güçlü güçlü güzel başarılı ve inatçı varlıklardır. Bu sebeple bir erkeğe kendinizi beğendirmeye çalışmayın o sizi zaten beğenecektir yeter ki siz seçtiğiniz adamın kim olduğundan emin olun.