Candice Susan Swanepoel

Candice Susan Swanepoel
1988 yılında Hollanda kökenli bir ailenin Güney Afrika doğumlu olan güzel kızı olarak dünyaya geldi. Güzel bir manken olarak ailesinin işi nedeniyle çok küçük bir kasaba da dünyaya geldi. Bunun üzerine kendisini her zaman için güzelliği ve orada bulunan insanlardan soyutlamış ve hayalini kurduğu bir hayata sahip olmak istediğinden, kendi güzelliğinin farkında olması nedeniyle bunu kullanmayı küçük yaşta kafasına koydu. 15 yaşlarına geldiğinde kendi yaşıtlarından çok farklı olarak bir hayata sahip oldu. Her zaman için makyajsız sokağa çıkmayan ve elinde aynanın düşmediği manken 15 yaşında bit pazarında keşfedildi. Biraz da kendisinin şansının çok fazla olması nedeniyle hayatında başarılı işleri yapmaya başladı. Kendisi 1 yıl sonra 16 yaşına geldiğinde ise günlük olarak 5000 Euro kazanmaya başlamıştı. Ailesinin her zaman karşı çıktığı bir mesleği yapmaya kafasına koymuş ve güzelliği sayesinde her zaman başarılar elde edeceğini de biliyordu.

Ailesinin bütün karşı çıkmalarına rağmen hiç kimseyi dinlemedi ve ABD taşınarak yeni bir hayata merhaba dedi. Kendisini her zaman için iyi yerlerde görmek isteyen ünlü manken birçok Beylikdüzü Escort sitesi dergi ve kapağa konu oldu. Hayat yaşantısının bir anda değişmesi ve hayalini kurduğu hayatı yaşamaya başladı. Sadece ABD olmayıp birçok ülkede reklam işleri ve de dergilere kapak olarak tanınmaya başladı. Kendisi sadece işi ile ön planda olduğundan ve asla özel hayatı ile gündeme gelmedi. Bu yüzden de Magazin muhabirleri onun hakkında haber yapabilmek için çalışmalara başladı. Özel hayatını ön planda yaşayamadığından çok bir haber yapamadılar.

Victoria'sSecret tarafından tesadüfen keşfedilmiştir. Ve yıllarca eskimeyen yüz olması nedeniyle Victoria'sSecret iç çamaşırlarını sergilemeye başladı. Bu nedenle daha çok tanınmaya başladı. Kendisi Paris’e iş amacıyla gittiği sırada HermannNicoli ile tanıştı ve ilk görüşte aşık olarak HermannNicoli ile birlikte almaya başladı. 2016 senesinde aşık olduğu adamdan bir erkek çocuğu oldu. Gelecek hayatında artık çocuğu ile ilgilenerek onun geleceği için çalışacağını ve artık podyumlarda görülmek istemediğini de açıkladı.