Bayanların beklediği Erkek Davranışları

Bayanların beklediği Erkek Davranışları
Birlikte olduğunuz bayanın sizden bazı beklentileri olacaktır. Bu beklentiler, bayanlara ulaştığınız zaman sizinle bir birlikteliği ücret karşılığında alacaklardır. Güzelliğine ve seksiliğine güvenen bir bayanla birlikteyseniz o halde onu kaybetmemek için bazı davranışlarınıza dikkat etmeniz gerekmektedir. Sizler de bir bayanı anlamak ve onunla uzun soluklu bir ilişki hayal ederseniz aşağıda yazılanlara dikkat etmeniz gerekmektedir. bayan partner ankara Bayanların duygularından anlamanız gerekmektedir. Bir bayanın sizlere yoğun bir his içerisinde ve aşık olduğunu davranışlarından anlıyorsanız, bu bayan size aşıktır. İyi bir ilişki yaşayabilirsiniz. Tabi ki bayanların hiçbir zaman hoşlanmadıkları o hareketlerden tamamen uzak durmanız gerekmektedir.

Yapılan araştırmalar içerisinde erkeklerin birlikte olduğu kadına davranış olarak daha nazik ve kibar bir erkekle birlikte olmayı istemektedir. Erkeklerin maço olması ya da onların ağır abi tarzlarından hoşlanan kadınların bitmesi üzerine, günümüzde bayanların her zaman için güler yüzlü ve naif olmalarını istemekteler Birlikte olduğu erkekten her zaman güler bir yüz ve sakin olmalarını istemektedir. Somurtkan ya da aşırı kıskançlık bayanların, birlikte olduğu erkeğe karşı rahatsız olacağından, birlikte olduğunuz bayan sizden jet hızıyla ulaşacaktır. Her ne kadar sevmiyor olsanız bile yaptıkları yemeklerin lezzetine vurgu yaparak, sizinle mutlu olmak isteyecektir.

Özel ve seksi olan bayanlar isteklerinizi yapma konusunda başarılıdır. Bayanların her birinin mutlaka duyacağı güzel bir cümle ve seni seviyorum kelimelerini duyduğu zaman bayanların çok hoşuna gidecektir. Durup dururken yan yana olmadıklarında sevildiğini ve çok özlendiğini bütün ifade etmesini istemektedir. Fakat burada çok sık bir şekilde bunları açıklarsanız ve anlatırsanız bayanların sizden uzaklaşmasıyla sonuçlanacaktır. Onunla buluşmaya giderken, çiçek ya da pelüş bir oyuncak alarak gittiğiniz de çok mutlu olacak ve sevildiğini hissettirecektir. Erkeklerin birlikte olduğu bayana karşı yapacağı sürprizler onun çok hoşuna gider. Mesela hafta sonu tatiline çıkmak için yer bularak, birlikte baş başa güzel bir zaman geçirmek için organizasyon istemektedir. Ayrıca ilişki ilerlediği zaman özel günlerin unutulmasını istemeyen bir bayan, evlilik yıl dönümü ya da kendi yaşının asla unutulmasınız istemezler.