Bahçeşehirden Üniversite Öğrencisi Yalnızlıkta Sıkılmış

Bahçeşehirden Üniversite Öğrencisi Yalnızlıkta Sıkılmış

Merhabalar değerli arkadaşlar ben istanbul bahçeşehir 'den 22 yaşında 170 boyunda 50 kiloda üniversite öğrencisi genç güzel bir bayan olarak kendime yeni arkadaşlar arıyorum. 


 


Kendim daha önceden hayatını sivas'da geçirmiş hep hayali olan istanbula üniversite okumak için gelmiş genç bir bayanım. Ama burada malesef beklentilerimi karşılıyamadım. Burada kalabalığı görünce benimde böla kalabalık çevrem her gece takılmak için arkadaş bulacağımı sanıyordum ama beklentilerimi bir türlü karşılayamadım. Daha istanbulda doğru dürst arkadaşım bile yok biyere çıkıp oturmak istesem yanımda kimse yok bu yüzden kendime arkadaş bulmak için bu güzel sitede kendimi tanıtıp kaliteli beyler ile tanışmak istiyorum. Artık yalnızlıktan sıkıldım !!! 


Ben eğlenmeyi seven sizlere her yerde eşlik edecek ortama göre kişilik değştiren yanınıza yakışacak bir bayan olarak burada bulunuyorum. Şunuda söylemek isterim ki ben sadece olgun erkeklerden hoşlanıyorum kendimden büyük beyler ile birlikte olmaktan haz alıyorum. okulda ki kimseye bu yüzden yüz vermek istemiyorum. Çocuk çocuk hareketleri olanlardan asla haz etmiyorum. Erkek dediğin özü sözü bir olacak yeri geldimi elini masaya koymayı bilecek ağır başlı biri olmasını istiyorum. Bu tarzda olan beyler ile buluşmak birliktelik yaşamak istiyorum. Kendi evim şahsi arabam var durumum güzel sadece böyle dediğim tipden erkeklerle arkadaşlık kurmak istiyorum. Parada pulda gözüm yok bunlara doymuş bir bayanım. Artık benim gerçek dostlara her durumda yanımda olacak insanlara ihtiyacım var. Ben arkadaşlarıma çok değer veririm onlarında bana değer vermesini bunu his etmek isterim. Bunlar olduğu sürece zaten geri kalının bir önemi yok. Sizlerden ricam yoruma kendinizi tanıtan bir yazı yazıp mail adresinizi birakırsanız sizlere ulaşıp bir yyerler birşeyler içmek isterim. Bekliyorum sizleri.