Annesine Düşkün Sevgiliniz Mi Var

Annesine Düşkün Sevgiliniz Mi Var
Erkek çocuklar ülkemiz gibi ataerkil toplumlarda annelerinin gurur kaynağı olurlar. İlkel toplumlarda bir kadının ne kadar değerli olduğunun kanıtı onun ne kadar çok erkek evladı olduğu ile ölçülürmüş, bu anlamda hayatı boyunca koruyup kolladığı ve gurur duyduğu evladının başka bir kadın tarafından elinden alınması hele ki bu el kızının değerli oğlunun hayatının merkezine oturacağı gerçeği erkek annelerini deli edebilir.
Eşiniz ya da sevgiliniz flört döneminizde size benim annem arkadaş gibidir diyorsa ondan koşarak uzaklaşmanız gerekir. Çünkü oğulları ile arkadaş gibi olan anneler aslında anne olmanın bir adım ötesinde oğlunun bütün hayatına hükmetme ihtiyacı içinde olurlar. Oğulla bunu arkadaşlık gibi görebilir ama siz bu durumu çok şiddetli çatışmalar şeklinde yaşayacaksınız. Emin olun gerçekten bir kayınvalide gibi davranan. ankara eskort sitesi Bayan birlikteliğiniz sırasında anne ile rekabet içerisinde olmadan sizler de her zaman onun sevgilisi olduğunuzu bilerek yaklaşmalısınız. İlişkiler içerisinde sorunun olmasının da en büyük nedenlerinden bir tanesinin bu olduğunu unutmamalı ve ilişkilerde kalırken birey olduğunuzu bilmelisiniz.

Hatta oğulları ile aralarında bir mesafe olan anneler gelinlerini ve yeni kurulan yuvayı daha kolay kabul ederler ve sadece gerçekten fikirlerine ihtiyaç duyduğunuz anlarda hayatınıza olumlu anlamda yön vermek için müdahale ederler. Oysa oğlunu paylaşmak istemeyen ve hayatlarına giren bu yeni kızdan hiç de hoşlanmayan arakada modeli anneler her alanda size müdahale edeceklerdir. Oğlunun zeytinyağlı yemediğini, soğanı çiğden kavurmanız gerektiğini, iç çamaşırlarını ütülemezseniz enfeksiyon kapacağını söyleyip her alanda yaptığınız her şeyi eleştirmeyi kendilerinde hak görürler aslında söylemek istedikleri şey burada senin değil benim sözüm geçer demektir.

Hayatınızda ki erkeği annesi ile paylaşmak istemiyorsanız öncelikle sağlam bir cinsel yaşamınız olmalı, emin olun hayatta değil yatakta kendilerini mutlu eden kadının artı bir puan almasına yardım eder erkekler. Ayrıca asla annesi konusunda baskıcı olmayın ve bu konuda kavga çıkarmayın sürekli sızlanıp mızmızlanmanız ve annesinden şikayet etmeniz onu sizden uzaklaştıracaktır ve bir tercih yapmasını isterseniz annesini seçecektir. Kafanızı kullanın stratejik oynamak için yeterince akıllısınızdır elbette